www.mamboteam.com
Културно-информационен център на Република България в Скопие ©  
Начало Новини Покани за събития Фотографска изложба "Невидима София"
Saturday, 15 May 2021
 
 
Фотографска изложба "Невидима София" PDF Print

 Фотографска изложба "Невидима София"

За нас е голямо удоволствие и чест да Ви поканим на откриването на  изложбата „Невидима София”.

           Невидима София е съвместен фотографски проект на Стефан Маринов ( България) и Елена Героска (Р. Македония), студенти по фотография в Националната Академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов” - София.

Тяхна отправна точка е ежедневно заобикалящата ни красота, която често остава незабелязана. Всичко започва с дългите разходки из улиците и популярните места в София. Авторите ги представят по нов и непознат начин. Съвсем малко е нужно едно добре познато място да се превърне в ново, вълнуващо визуално преживяване. Всяка композиция от проекта се състои от две фотографии, направени на две различни места от двамата автори.

“С този проект искахме да преоткрием столицата, да обединим на пръв поглед несъчетаеми места от нея, които заедно създават нова реалност и визия за нашия град чрез фотографията като изразно средство,” споделят Стефан и Елена.

Откриването на изложбата е на 06.12.2011 г. (вторник) от 20:00 часа, в Галерията на Културно-Информативния Център на Скопие, КИЦ ( ул. Моша Пиаде бб).

Изложбата се осъществява с подкрепата на Културно-информационния център на България в Р Македония.

Очакваме Ви,

Елена Героска

Стефан Маринов

 

 

 
< Prev   Next >
 
Top! Top!