www.mamboteam.com
Културно-информационен център на Република България в Скопие ©  
Начало Всички статии
19 April 2018
 
 
Всички статии
Грамота - Благодарност /МАНУ/ PDF Печат

 Image

Македонската Академия на Науката и Изкуството /МАНУ/ по повод 50 - годишният юбилей от основаването си, присъди Грамота - Благодарност за успешно сътрудничество на БКИЦ 

 
Представяне на сборникът "Българската драма и театър в Р. Македония" PDF Печат
 
Представяне на сборникът "Българската драма и театър в Р. Македония" PDF Печат

 Image

В духа на Договорът за сътрудничество между Р. България и Р. Македония в тържествената зала на БКИЦ- Скопие, бе представен сборникът,, Българската драма и театър в Р. Македония"

 
Изложба на преподаватели от НХГ"Цанко Лавренов" и ДСУЛУД"Лазар Личеноски" PDF Печат

 Image

В духа на Договорът за сътрудничество между Р. България и Р. Македония двете гимназии подписаха договор за размяна на опит и идеи от областта на образованието,
приложното и изобразителното изкуство за по нататъшни съвместни изложби на ученици и преподаватели в Скопие и Пловдив.

 

 
НА ВНИМАНИЕТО НА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИТЕ PDF Печат

НА ВНИМАНИЕТО НА КАНДИДАТСТУДЕНТИТЕ

 

Посолството на Република България в Скопие уведомява всички, които желаят да кандидатстват в български висши учебни заведения, че рекламната кампания, организирана от Министерство на образованието и представители на български университети, ще се проведе на:

14 март 2016 г. от 10.00 ч. в сградата на Посолството.

 

    На 14 и 15 май 2016 г. от 10.00 ч. до 16.00 ч. в сградата на Българския Kултурно - Информационен Център в Скопие ще се проведат курсове по български език, литература и история на България за кандидат-студенти.

 

       Адрес на провеждане на курсовете: Български културно-   информационен център, ул. „Петър Поп Арсов” № 14 А /зад Универсална зала/.

 

Допълнителна информация и срок за записване за курса до 11 май на email: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите или на телефон 02/ 324 6675 /Български Kултурно-Информационен Център в Скопие/.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 9 от 128
 
Top! Top!